Политика за достава и замена

Политика за достава:

Доставата се врши низ сите градови и села низ Македонја. Најчесто нарачките се доставуваат за 3-4 работни денови, во зависност од кој град е направена нарачката. Плаќањето се врши при достава:

Замена:
Замена се врши само доколку големината/ должината не одговара. Пари не враќаме, може да се замени за друг производ со истата вредност.

TOP

X