Услови за користење

УСЛОВИ НА КОРИСТЕЊЕ, кои се применуваат на сите содржини и услуги на веб страницата https://spiceberry.store/. Се смета дека корисниците се запознаени со овие услови доколку го користат било кој дел од нашиот сајт, како и дека прифаќаат дека користење на веб страницата е единствено за лична потреба на корисникот и на негова сопствена одговорност. Исто со користење на било кој дел од нашиот сајт така се согласувате и со нашата Политика за приватност и заштита на лични податоци лоцирана на следниот линк Ве молиме пред користење на нашите услуги, внимателно да ги прочитате следните услови. Секоја посета на нашата страница, како и секое купување, значи дека сте ги прочитале овие услови и дека сте во целост согласни со истите.

TOP

X