За Нас

Spiceberry е основанo во 2021 година од Натали и Ивана.
Инспирацијата за неговото создавање дојде од нашите лични патувања,уметноста, културата и уникатноста што се крие во секоја женa.

Нашата цел е
секогаш да се чувствувате инспирирано, посебно, уникатно, модерно и самоуверено, без разлика на пригодата. Нашите парчиња накит се достапапни во најразлични големини, бои и должини.

Ви благодариме што се дел од нашата приказна, и се надвемае дека го сакате нашиот накит исто колку и ние!

ХОХО
Натали & Ивана

TOP

X